Makina elektrike ‘Tesla’ tërheq një avion (Video)

Kompania amerikane “Tesla” ka kryer një demostrim në aeroportin e Melburnit në Australi.

Makina në fjalë ka qenë “Tesla Model X P100D”, që shfaqet duke tërhequr një avion për 300 metra.

Loading...

Tesla ka marrë dhe një rekord Gines për këtë, pasi automjeti e saj bëhet makina elektrike e parë që prodhohet për konsumatorët që arrin të tërheqë një avion kaq të madh.