Majmuni vozit autobusin, shoferi e asiston

Shoferi i autobusit në Indi u hutua kur një nga pasagjerët e tij ishte një majmun, transmeton Indeksonline.

Për më tepër ai vërsulet në timon dhe do të vozit, kurse shoferi iaofron këtë mundësi.
Majmuni ulet mbi shoferin dhe përpiqet ta drejtojë autobusin, ky i fundit e ndihmon dhe përpiqet ta dirigjojë./Indeksonline/