Të rinjët e Komunës së Shtimës me rastin e ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashari, kanë organizuar një urim special për të nderuar kontributin e komandantit Adem Jasharit, shkruan Drenica Press.

Këta të rinjë ekskluzivisht për portalin Drenica Press u shprehen se përmes kësaj video kreative duam të tregojmë nderin dhe respektin e madh që ne si të rinjë të Shtimës ndjejmë për Komandantin Adem Jashari./DRENICA PRESS/