Lumi Drenica sjellë telashe për bizneset në Komoran (VIDEO)

Lumi Drenica është mbuluar nga mbeturinat dhe banorët janë ankuar për këtë gjë.

Banorët përreth kanë thënë që janë në hall pasi që lumi shpesh herë del nga shtrati.

Kronikë nga Klan Kosova.

klankosova.tv