”Lugina e Diellit”, po bëhet pa lejen e qeverisë në Prishtinë (Video)

Është kryer punë e madhe në ndërtim, por gjithçka po bëhet pa lejen e qeverisë në Prishtinë.

Loading...

Andaj, kjo e fundit e ka zgjedhur një mënyrë të kujdesshme për ta trajtuar projektin “Lugina e Diellit” që po zë vend midis Mitrovicës dhe Zveçanit, njofton Klan Kosova.