Janë dy këshilla që nëse i ndiqni nuk do u kushtojnë shumë, mirëpo do të përmirësojnë gjendjen e barkut të fryrë.

Pini ujë

Duhet të pini ujë mjaftueshëm që të largoni toksinat dhe mbetjet nga organizimi. Uji do ju ndihmojë edhe për lëkurë që shkëlqen edhe për bark më të sheshtë.

Shmangni kripën

Preferohet sasi më e vogël e kripës në mënyrë që të ruani lëngjet dhe ujin që keni konsumuar.