Në prag të 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit, ndjenja e patriotizmit dhe dashuria për atdheun vihet në pah më shumë se ditëve tjera.

Asambleisti komunal i LDK-së në Podujevë ka përzgjedhur që këtë ditë ta shënoj më ndryshe.

37 vjeçari, Avni Fetahu së bashku me gruan e tij 33 vjeçare, kanë vendosur që pesë fëmijët t’i veshin me veshje kombëtare, pamje kjo që rrallë shihet.

Në këtë fotografi shfaqen Avniu, gruaja dhe pesë fëmijët, djali i madh 11 vjeçar e deri te më i vogli 9 muaj, me veshjen kombëtare.

Shikoni më poshtë familjen patriote të llapjanit.