Lajme të mira për KF Grykën

Florjan Deliu ka vazhduar kontraten me KF Grykën edhe për 3 vite!

Loading...

Deliu ishte një ndër lojtarët më të mirë sezonin e kaluar duke e ndihmuar ekipin për t’u ngritur në Ligën e Parë të futbollit kosovar.

Duke u bazuar në cilësinë e këtij futbollisti dhe unitetin që ka, kryesia e klubit ja ka besuar edhe shiritn e kapitenit për sezonin 2018/2019.