Lajm i mirë për qytetarët e Skenderajt, me vetëm 5 euro mund të vizitoni kanionin e Matkës dhe shumë vende tjera

Agjensioni “Era travel agency” në bashkëpunim me Saba Group organizon udhëtime grupore një ditore dhe për vikend.

Loading...

-Për vetëm 5€ mund të vizitoni qytetin e Shkupit dhe Kanionin e Matkës.

Ndërsa çdo të diel për vetëm 10€ mund të vizitoni Tiranën dhe Malin e Dajtit.

Poashtu agjensioni Era Travel në Skenderaj organizon udhëtim për në Ohër, Strugë, Pogradec, Shën Naum, Korçë, për vetëm 55 euro do të qëndroni 3 dite  e 2 netë.

Nisja çdo të premte. -vikend në Budva, Kotor, Tivar, Shën Stefan udhëtimi do të zgjas për  2 dite e 1 natë per 40€ . Nisja çdo të shtunë.

Për më shumë informata ju mund të kontaktoni Era Travel në Skenderaj në numrat : 044 192 366 ose 049 674 904

Artikull i sponzorizuar