Lajm i mirë për ata që e pëlqejnë skijimin nga Ministria e Infrastrukturës

Është hapur për qarkullim rruga Brezovicë – Qendra e Skijimit.

Loading...

Tani, të gjitha rrugët nacionale dhe rajonale në vend janë të qarkullueshme.

Kompanitë e kontraktuara nga MI, menaxherët rajonalë dhe ekipet tjera të MI-së po vazhdojnë monitorimin dhe punën për pastrimin e të gjitha rrugëve duke lehtësuar qarkullimin dhe rritur sigurinë në komunikacion.

Ministria e Infrastrukturës i këshillon të gjithë qytetarët që të kenë kujdes të shtuar në komunikacion dhe të kenë pajisjet e nevojshme dimërore gjatë udhëtimit. /Drenica Press/