Finlanda ka kaluar Norvegjinë për t’u listuar si vendi i parë më i lumtur në botë.
Vendi ku ka njerëzit më të lumtur në botë është Finlanda.

Sipas hulumtimit të publikuar pak kohë më parë Finlanda zë vendin e parë , si vendi më i lumtur në botë.

Finlanda ka kaluar Norvegjinë për t’u listuar si vendi i parë më i lumtur në botë, thuhet sipas një raporti të Kombeve të Bashkuara.

Raporti Botëror i Lumturisë theksoi gjithashtu edhe rënien e ShBA-së, me një krizë të obezitetit, abuzimit me substanca dhe depresionit.

Studimi zbulon se katër vendet e para janë zënë nga vendet nordike, me Finlandën të parën dhe pas saj është radhitur Norvegjia, Danimarka dhe Islanda.