Ky është shefi i grupit të ri parlamentar të dorëhequrve të VV-së

Ish deputetët e Lëvizjes Vetëvendosjes sot edhe kanë zyrtarizuar grupin e ri parlamentar, të quajtur Grupi i Deputetëve të Pavarur (GDP).

Loading...

Kërkesa është nënshkruar nga deputetët: Aida Dërguti, Visar Ymeri, Faton Topalli, Fisnik Ismaili, Dukagjin Gorani, Driton Çaushi, Dardan Sejdiu, Frashër Krasniqi, Dardan Molliqaj, Besa Baftiu, Salih Salihu dhe Shqipe Pantina.

Kryetar i grupit, sipas kërkesës, do të jetë deputeti Dardan Sejdiu. ​/Drencia Press/