Janë bërë 20 vjet që nga përfundimi i luftës në Kosovë, por kujtimet nga ajo përiudhë vazhdon të mbesin edhe tek ata që në atë kohë ishin fëmijë.

Këngëtari nga Skenderaj, Leotrim Gashi, ishte fotografuar gjatë luftës në Kosovë, derisa po ikte nga forcat serbe bashkë me nënën dhe vëllain e tij, shkruan Magazina.al

Leotrimi e ka kujatuar edhe sot këtë fotografi, e cila shpreh më së miri vuajtjet dhe trishtimin e fëmijëve që kanë përjetuar gjatë luftës.

Fotografia ishte shkrepur në vitin 1999 nga fotografi britanik  George Georgeus, derisa Leotrimi si shumë të tjerë ishte duke u larguar me dhunë nga Kosova bashkë me familjën e tij./Magazina.al/