Ky është artisti nga Skenderaj që po nderon Kosovën nëpër botë (FOTO)

Padyshim ndër personat që kanë arritur të bëjnë krenar qytetin e Skenderajt me punën e tyre është edhe artisti Petrit Halilaj, i cili vie nga komuna e Skenderaj, transmeton Drenica Press.

Loading...

Petrit Halili kohëve te fundit është duke bërë të pamundshmen të mundshme, dukë bërë eksozita për historinë e Skenderajt dhe Kosovës nëpër botë si në Amerikë vende tjera të Europës e ditëve të fundit edhe në Francë.

Qendrim Gashi ambasador i Kosovës në Francë ka publikuar një foto së bashku me Petrit Halilajn, duke e çmuar atë si një artist të madh, me rastin e hapjes së ekspozitës “Abetare” (Fluturat) në kryeqytetin e Francës në Paris, transmeton portali Drenica Press.

Gashi tha se jemi “Bashkë me Petrit Halilajn, një prej artistëve tanë më të talentuar, në ditën e hapjes së ekspozitës së tij të radhës (“ABETARE (Fluturat)”) në Paris. Veprat e tij na mundësojnë ta njohim më mirë edhe veten, si individë e si shoqëri.

Galeria Kamel Mennour (6 rue du Pont de Lodi, Paris 6), deri më 21 janar 2018”.

Fotografia e Qëndrim R. Gashi