Ky është 98 vjeçari nga Drenasi i cili ka agjëruar 85 muaj të Ramazanit

Mehmet Tahiraj është 98 vjeçari nga drenasi mosha e të cilit nuk e pengoi të agjëroj muajin e shenjtë të Ramazanit, por ky nuk është as ramazani i tij i parë dhe as i fundit.

Për 98 vjeqarin nga Drenasi ky është Ramazani i 85-TË që po e përcjellë dhe po e agjëron me shumë sukses.

Ai thotë se ka filluar që të agjëroj qysh nga mosha 14 vjeçare dhe deri më tani ka arritur një numër rekord prej 85 Ramaza të cilët i ka agjëruar.