Ky djalë gjenial jeton në Finlandë, ndërsa ka vendosur të lëshohet me snouboard në kulm, ende i përgjumshëm.

Që në pengesën e parë është përmbysur dhe ka filluar të bjerë me kokë teposhtë. Mirëpo, zoti i ruan të marrët, deri sa ata nuk mund ta ruajnë veten – kulmi është bukur i ulët, ndërsa në tokë ka shumë borë.

Është ngritur, e ka shkundur borën dhe ka vazhduar pa lëndime më të mëdha.

Shikojeni videon: