“Ndarja e posteve” është skeçi më i ri nga Stupcat, i cili u shfaq të hënën premierë në Gjirafa Video, shkruan Insajderi.

“Kryetarit ia kanë prish zorrët duke ngrënë mish. Ai i thotë gruas që mos ta gjuajë kryelanën sepse i pëlqen”, ky është komunikimi i tij i zakonshëm, ani pse para pak minutave fliste shqipen standarde.

Kryetarin e presin në një odë burrash, aty tek vendi që kur ishte i ri vidhte pula. Vëllai i tij qet, pasi që, ai është kryetari dhe vendet e punës janë të siguruara për familjarët.

Shikoni episodin më të ri të Stupcave, për të parë se çfarë bënë kryetari në fshat.

Këto skeçe shfaqen ekskluzivisht vetëm në Gjirafa Video, çdo të hënë nga ora 20:00./ Insajderi.com

No tags for this post.