Kryeministri hungarez Viktor Obran ka takuar në Budapest aktorin e njohur amerikan Chuck Norris këtë të mërkurë.

Por ndryshe nga takimet e tjera formale, Obran ka vendosur që ta shpqërojë vetë aktorin ameriakn në rrugët e Budapestit so dhë në akademinë ku stërviten forcat special të Hungarisë.

Në një video të shpërndarë në media hungareze euroneës tregohet udhëtimi hde biseda mes kryeministrit Obran dhe aktrorit.

Bisedë ku kryeministri teksa evidenton kritikat ndaj tij, aktori Chuck Norris nuk nguron ta krahasojë me presidentin e SHBA, Donald Trupm.

Ndërësa nga ana tjetër kryeministri hungarez duke u ndalur tek mosha e aktorit e krahasoi atë me të atin.

Aktori Chuck Norris tashmë 78 vjeçar mbërriti në Hungari për të promovuar shërbimin humanitar Baptist.