Konkurs pune në Drenas (foto-dokument)

Komuna e Drenasit ka shpallur konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës në disa instiutucione arsimore, përcjell Drenicapress.info

Loading...

Për vendet e kërkuar dhe kushtet e kërkuara mund ta lexoni konukursin e postuar në portalin tonë.