Blinera Berisha është vogëlushja e cila po kërkon ndihmë nga vullnet mirët pasi po vuan nga një sëmundje e rëndë, shkruan Gazeta Metro.

Ajo po vuan nga një sëmundje e rëndë dhe momentalisht gjendet në koma dhe aktualisht gjendet për shërim në Turqi.

Familja Berisha kërkon ndihmën e njerëzve vullnet mirë pasi Blinerës i duhen 60 mijë euro që ta kalojë këtë sfidë. Ndihëm tuaj mund ta bëni përmes xhirollogarisë së Elvira Berisha XK051401000013271622 në Bankën Ekonomike.

Për informata shtesë kontaktoni këta numra të familjes Berisha: 044 652 898; 045 645 727./gazetametro.net

No tags for this post.