Kjo shqiptare në Suedi është refere, futbolliste dhe trajnere (VIDEO)

Keni dëgjuar ndonjëherë për ndokënd qe njëkohësisht është futbolliste, trajnere dhe gjyqtare?

Kosovarja Lena Sejdijaj që jeton në Suedi, rrëfen karrierën interesante për Tribuna Channel.