Kjo është një nga skenat më qesharake të ndonjë filmi, mos e humbisni

 

Filmi i realizuar në vitin 2007 ka skena shumë interesante.

Por, kjo skenë e këtij filmi është shikuar jashtëzakonisht shumë në Facebook dhe Youtube.

Të gjithë ata që e kanë parë, kanë qeshur shumë.

Ndiqeni edhe ju.