Kina hapë librarinë me interierin më të mirë

Asnjeri nuk dëshiron që ta shohin derisa lexon libër, por kjo bën përjashtim nëse vizitoni librarinë e re në Kinë.

Ngase, struktura e pabesueshme ka një auditorium gjigant në mes që duket sikur një sy super i madh, shkruan lajmi.net

Me lokacion në Tianjin, ‘Syri i Binhai-t’, ka 34 mijë metra dhe mban 1.2 milion libra.

Është dashur tre vite që të kompletohet hapësira, me gjithçka që ka nevojë.

Shikoni më poshtë.