Kim Kardashian është ndër personat me më së shumti influencë në botë dhe ndër femrat më të pasura në Amerikë. Atë e merr seriozisht edhe presidenti i SHBA-vë Donald Trump.

Fansat e saj janë të çmendur , transmeton Indeksonline.

Këtë e dëshmon veprimi i një studenti Chris Sumlin. Kim Kardashian kishte bërë ‘rewteet’ një postim të tijin në Twitter.

Aq është gëzuar Chris me ketë sa që këtë veprim po e cilëson si sukses të tijin. Ai e ka vendosur ‘retweet’ e yllit televiziv në CV-në e tij personale.

Pasi e pa këtë veprim të djaloshit, Kim ju përgjigj në Twitter përsëri duke shkruar: “Fat të mbar! Unë shpresojë që të marrësh punë.”/Indeksonline/