Këto vende të Skenderajt pa rrymë

KEDS ka bërë të ditur se nesër do të ketë reduktime të energjisë elektrike në Komunën e Skenderajt, transmeton Drenica Press

Loading...

Në njoftimin zyrtar thuhet se më 15.03.2018 në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Runiku (Kodi: 74000005)prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe Pemishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006)prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliqi i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i Ulët dhe  Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.