Këto vende të Drenasit nesër pa rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë reduktime të energjisë elektrike në komunën e Drenasit.

Sipas njoftimit të korporatës të cilin e transmeton drenicapress.info më 10.11.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet.

  • Dalja 10 kV Vasileve  (Kodi: 16021006)prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV. /Drenica Press/