Këto vende të Drenasit nesër pa rrymë

KEDS ka bërë të ditur për ndërprerjen e energjisë elektrike në rajonin e Drenasit, për ditën e nesërme, transmeton Drenica Press

Loading...

Në njoftimin zyrtar thuhet:

Më 13.03.2018 në TS 35/10 kV Parku I Biznesit  do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Komoran (Kodi: 16023007)prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (nje pjese) dhe Llapushnik (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Më 13.03.2018 në NS 35/10 kV Drenas do te ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Poklek i Ri (Kodi:16021007)prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten fshatrat: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

 

Më 13.03.2018 në NS 35/10 kV Drenas do te ndërprehet:

  • Dalja 10 kV  A02 Plastika (Kodi:16023004)prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: MTI- Parku i Bizneseve TS2,  Astrit Shabani ”Plastika” sh.p.k.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.