Këto vende të Drenasit do të mbesin pa rrymë

KEDS ka bërë të ditur se nesër do të ketë reduktime të energjisë elektrike në Drenas. Në njofimin zyrtar të cilin e transmeton Drenica Press thuhet se më 11.06.2018 në TS 35/10kV Drenas  do të ndërprehet:

Loading...

Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004)prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP-it 10 kV.