Këto vende në Skenderaj do të mbesin pa rrymë

 

Më 30.10.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00-12:00 si dhe 15:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërri i trafostacioneve egzistuese me të rinj dhe ngritjen e shtyllave.

Më 30.10.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliqi i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë. /Drenica Press/