Maturante me të bukur nuk keni parë.

Muaji maj njihet si muaji kur restorantet dhe rrjetet sociale janë të mbushura me nxënës që sapo e përfundojnë mbrëmjen e maturës.

Janë sidomos femrat ato që japin gjithçka nga vetja për tu dukur secila më mirë se tjetra.

Kështu ato kujdesen në çdo detaj që nga këpucët e gjer të aksesorët e flokëve.

Është vetëm fillimi dhe disa prej tyre vetëm i kemi parë në këtë mbrëmje të veçantë të tyre.

Më posht mund t`i shikoni tri maturantet më të bukura deri me tani, të cilat i janë komentuar shumë.

1.Laura Kerolli, Drenas

2.Rrushe Shabani, Gjilan

3.Ereza Jusaj, Peje

No tags for this post.