Këto janë gratë e Vëllezërve Mziu

Ata janë vëllezërit më të famshëm në Kosovë.

Loading...

Fjala është për vëllezërit Mziu të cilët njihen për muzikën që e bëjnë si në klipe ashtu dhe në dasma e ahengje të ndryshme familjare.

Ata kanë qenë të ftuarit e radhës në emisionin ‘Kojshia Show’.

Mirëpo, gjatë xhirimit të bisedës, ata janë përballë me një befasi.

Shiko fotot më poshtë: