Këto janë fjalët e Sami Lushtakut, pasi u dekorua nga Presidenti Hashim Thaçi (FOTO)

Komandanti i UÇK-së në Zonën Operative të Drenicës, Sami Lushtaku, gjatë ditës së sotme është dekoruar nga Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi për kontributin e dhënë nga Lushtaku për Lirinë e Kosovës, transmeton Drenica Press.

Loading...

Pas dekorimit, Sami Lushtaku, përmes një postimi të tij në facebook shpreh faleminderimin e tij për nderimin që i është bërë.

Ndër të tjera Lushtaku tha:“Nga Presidenti i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi, jam dekoruar me Medaljen Jubilare të dhjetëvjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Këtë medalje ua dedikoj dëshmorëve, invalidëve, veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe të gjithë atyre që në çfarëdo forme kanë sakrifikuar për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Kosovë, të paqim gjithmonë!”