Këto fshatra të Drenasit sot do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për vendet që do të përballen me reduktime të energjisë elektrike gjatë ditës së sotme nkomunën e Drenasit.

Komunikata nga KEDS:

Më 15.11.2017 në TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet.

  • Dalja 10 kV Pokleku i ri  (Kodi: 16021007) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Poklek i ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizim i LP nga kabllot e reja.

7.

Më 15.11.2017 në TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet.

  • Dalja 10 kV Vasileva (Kodi: 16021006) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizim i LPt nga kabllot e reja.

8.

Më 15.11.2017 në TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet.

  • Dalja 10 kV Arllati(Kodi: 16021005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizim i LP nga kabllot e reja.