Me datën 30.05.2019 në sheshin “Fehmi Lladrovci” duke filluar nga ora 12:00 do të vendosen shtatoret e Heronjve Rasim Kiçina dhe Bedri Shala.

Ky event për zbulimin e shtatoreve mbahet nën pratronatin e Presidentit të Republikës së Kosovës, Sh.T.Z Hashim Thaçi.

“Ftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Drenasit t’i bashkëngjiten këtij eventi për zbulimin e shtatoreve të Heronjve Rasim Kiçina e Bedri Shala”, thuhet në njoftimin e komunës. /Drenica Press/

Image may contain: 2 people, text

No tags for this post.