Këtë e bën Kadri Veseli kur kallet dasma

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli duket se ka lënë anash për pak angazhimet e tij politike këtë vikend, pasi ai ka qenë pjesë e një ahengu.
Madje në ceremoninë e një dasme në të cilën ishte ftuar mbrëmjen e së shtunës, ai ka treguar se di ta kryejë shumë mirë edhe detyrën e një fotografi, njofton Klan Kosova.

Në këtë ceremoni po martohej fotografi i Kryeparlamentarit Veseli derisa kur çifti gjendej përballë tij duke ndarë momente vallëzimi, kreu i Partisë Demokratike të Kosovës, mban një aparat profesional dhe u shkrep fotografi atyre.

Duket se çifti nuk mjaftohen vetëm me një fotografi nga ai, pasi kërkojnë dhe disa të tjera, por kësaj radhe Kryeparlamentari Veseli nuk pranon diçka të tillë.