Ka përfunduar numërimi i fletëvotimeve në Komisionin Qendror Zgjedhor dhe kanë dalë rezultatet preliminare. Është publikuar lista e votave të 30 deputetëve të parë të LDK’së në komunën e Dragashit.

LDK ka marrë gjithsej 3.659 vota nw këtë komunë.

Më e votuara në këtë listë ishte bartësja Vjosa Osmani me 3.304 vota. I dyti është Anton |Quni me 639 vota.

Kjo është lista e plotë:

No tags for this post.