Këta janë ushtarët e UÇK-së nga Drenica, të cilët po kërkohen nga Serbia (Emra)

Serbia ka lëshuar rreth 170 fletarreste përmes INTERPOL-it për ish-pjesëtarët e UÇK-së. E në mesin e tyre figurojnë edhe emrat e drenicasve, të cilët kontribuuan për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës

Loading...

Më poshtë mund t’i gjeni emrat e drenicasve të kërkuarve nga Serbia.

Jetullah Geci, i lindur më 17.02.1954 në Llaushë të Skenderajt.

Sabit Geci, i lindur më 20.08.1958 në Llaushë të Skenderajt.

Gani Geci, i lindur më 20.01.1960 në Llaushë të Skenderajt.

Jahir Demaku, i lindur më 06.06.1971 në Obrijë të Skenderajt.

Shaban Dragah, i lindur më 16.04.1958 në Skenderaj.

Bashkim Jashari, i lindur më 15.11.1977 në Prekaz të Ulët të Skenderajt.

Musa Jashari, i indur më 04.06.1970 në Prekaz të Ulët të Skenderajt.

Rifat Jashari, i lindur më 01.12.1946 në Prekaz të Ulët të Skenderajt.

Sahit Jashari, i lindur më 09.02.1965 në Prekaz të Ulët të Skenderajt.

Ajet Kastrati, nga Drenica.

Fadil Kodra, i lindur më 19.11.1965 në P. të Ulët të Skenderajt.

Jakup Krasniqi, i lindur më 01.01.1951 në Gllogoc.

Ramiz Lladrovci, i lindur më 03.01.1966 në Gllogovc.

Nuredin Lushtaku, i lindur më 27.02.1967 në P. të Ulët të Skenderajt.

Sami Lushtaku, i lindur më 20.02.1961 në P. të Ulët të Skenderajit.

Jakup Nura, i lindur më 13.02.1966 në Skenderaj.

Enver Oruci, i lindur më 06.12.1962 në Rrezall të Skenderajt.

Rexhep Selimi, i lindur më 15.03.1971 në Skenderaj.

Sulejman Selimi ”Sulltani”, i lindur më 25.09.1970 në Skenderaj.

Azem Syla ”Daja i madh”, i lindur më 04.05.1951 në Gllogoc.

Gani Thaqi, i lindur më 01.01.1958 në Skender.

Hashim Thaqi ”Gjarpri”, i lindur më 24. 04. 1969 në Brojë të Skenderajt.

Abit Haziraj, i lindur më 26. 06.1956 në Llaushë të Skenderajt.

Shaban Veli Shala, i lindur më 01.12.1958 në Gllogoc