Edhe pse ende komisionet zgjedhore të degëve në Ferizaj ende nuk kanë dal me një rezultat zyrtarë për numrin e votave të kandidatëve , Ferizajpress ka siguruar emrat dhe votat e pesë kandidatëve më të votuar nga ky koalicion.

Ramush Haradinaj – 2583
Xhavit Zariqi- 2068
Labinot Tahiri- 1321
Nexhmedin Bajrami-1208
Hatixhe Bungu- 1276

në Ferizaj ka fituar 3294 vota apo 6.57% të votave në Ferizaj.