Këta janë pesë mbiemrat më të përdorur në Skenderaj, a është mbiemri juaj këtu? (FOTO)

Të dhënat që ka marrë Drenica Press nga Agjensia e Statistikave të Kosovës për mbiemrat më të shpeshtë në Komunën e Skenderajt del se mbiemri më i përdorur është GASHI me gjithsejtë 1210 persona që e mbajnë këtë mbiemër në Skenderaj.

Në vendin e dytë e zënë mbiemri SHALA, ku këtë mbiemër e mbajnë 1203 persona, vendin e tretë e zënë mbiemri AHMETI me 866 persona, në vendin e katër zënë mbiemri HOTI 766 persona dhe mbiemri  GECI me gjithsejtë 721 persona është  mbiemri i pestë më i përdorur në Skenderaj, transmeton portali DRENICA PRESS.

Më poshtë i keni të dhënat në detaje për mbiemrat në Skenderajt.