Këta janë pesë emrat më të përdorur në Skenderaj (FOTO)

Janë publikuar emrat dhe mbiemrat më të përdorur nga ASK në komuna të Kosovës.

Portali Drenica Press ju sjellë pesë emrat më të përdorur në Skenderaj.

Vendin e parë e zënë emri FATIME me gjithsejt 265 persona që e mbajnë këtë emër.

Vendin e dytë e zënë emri BAJRAM me gjithsejt 219 persona që mbajnë këtë emër.

Vendin e tretë e zënë emri VALON me gjithsejt 190 persona që mbajnë këtë emër.

Vendin e katër e zënë emri EGZON me gjithsejt 180 persona që mbajnë këtë emër.

Vendin e pestë  e zënë emri AGNESA me gjithsejt 172 persona që mbajnë këtë emër.

Këto të dhëna janë nxjerrur nga Agjensia e Statistikave të Kosovës, ku për scilin qytet tregohet qartë emrat dhe mbiemrat më të përdorur./DRENICA PRESS/