Këta janë kandidatët e Nismës për deputetë

Kanë mbetur vetëm pak minuta deri në përmbylljen e afatit nga Komisioni Qendror Zgjedhor për listat e kandidatëve për deputetë.

Partia Nisma, e cila në koalicionin me Partinë Demokratike dhe Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës, ka 15 numra për kandidatë, sipas burimeve të Gazetës Express, do të përmbajë këta emra:

Fatmir Limaj, Bilall Sherifi, Zafir Berisha, Bajram Hasani, Enver Hoti, Haxhi Shala, Muharrem Kuqi, Milaim Zeka, Isa Xhemajli, Besim Shyti; ndërsa gratë në këtë parti do të përfaqësohen nga Valdete Bajrami, Albulena Balaj, Anita Mulolli dhe Violeta Demi.