Këta janë gjysmë finalistët e turnirit “Driton Ahmeti”

Sot u zhvilluan edhe dy ndeshjet e  mbetura të 1/4 së finales, në turnirin tradicional “Driton Ahmeti”, si dhe njëkohsisht u hodh edhe shorti  për xhiron e radhës që zhvillohet nesër e Premte 27.02.2015.11034207_895191260543040_6585533792158082895_n