Dëshiron të largohesh diku largë? Duke u larguar nga të gjitha? Për të qenë off?

Atëherë vendi ideal është 1 nga 10 ishujt më të largëta në botë.

Që ne kemi zgjedhur për ju, shikojini më poshtë.

 

 

Tromelin Island, Francë, ndodhet 450 km në lindje të Madagaskarit

E vendosur në Atlantikun e Jugut, Ishulli Bouvet është i mbuluar kryesisht nga akullnajat

Tristan da Cunha, Britani e Madhe, merr emrin nga eksploruesi portugez Tristão da Cunha i cili e zbuloi atë në vitin 1506

Ishujt Takuu, Papua New Guinea

St Kilda, Hebride e jashtme, Skoci

Raoul Island, Zelanda e Re, është i njohur për terrenin e saj të ashpër dhe të pjerrët

Pitcairn Island, Angli

Ndodhet në Oqeanin Jugor, rreth gjysma e rrugës midis Zelandës së Re dhe Antarktidës, Ishulli i Macquarie është i banuar vetëm nga pinguinët

Cocos Island, Australi

Bear Island, Norvegji, u zbulua nga eksploruesit holandezë, të cilët e quajtën  Ishulli Ari , sepse panë përreth ishullit arinj.