Lëvizja e një shtëpie nga një vend në tjetrin nuk është një detyrë e lehtë. Kjo punë kërkon vëmendje të plotë në cdo detaj dhe angazhim maksimal.

“Wolfe House & Building Movers” është njëra nga kompanitë që bën këtë punë në SHBA, duke përdorur teknologji moderne lëvizëse.

Se si e bëjnë ata këtë gjë, shikoni videon më poshtë. /IndeksOnline/