Kështu ngushëllon live Edi Rama kryeministen angleze për humbjen nga Kroacia |VIDEO

E zënë me Samitin e NATO’s, kryeministrja britanike Theresa May ishte ndalur në korriedorin e ndërtesës për të shikua live minutat e fundit të përballjes gjysmëfinale Kroaci-Angli, shrkuan GazetaMetro.net

Loading...

Bashkë me të edhe kryeministri shqiptar Edi Rama, presidenti turk Recep Tayip Erdogan dhe kryeministrja gjermane Angela Merkel.

Siqoqoftë, ishte kryministri shqiptar aio që e ngushëlloi i pari kryeministren angleze. Madje, përmes shakaje.

“Tani Kupa e Botës vjen në Ballkanin Perëndimor. Keni bërë dicka për Ballkanin Përendimor”, dëgjohet duke i thënë Rama. /gazetametro.net