Kështu festohet nesër Dita e Çlirimit të Drenasit

Nesër kremtohet Dita e Çlirimit të Drenasit. Për të shënuar këtë ditë, komuna ka paraparë një sërë aktivitetesh për ditën e nesërme.

Loading...

Më poshtë gjeni agjendën e aktiviteteve të kësaj dite.

 1. 09:00, Homazhe në të gjitha varrezat e dëshmorëve në Komunën e Drenasit;
 2.    (Për homazhe janë caktuar tri grupe nga stafi i Kryetarit të Komunës)
 3. 11:00, Seancë Solemne e Kuvendit Komunal me rastin e Ditës së Çlirimit të Drenasit;
 4. 12:00, Shfaqje teatrore për fëmijë në Sallën e kulturës ”Rifat Kukaj”;
 5. 13:00, Drekë me Kabinetin e Kryetarit të Komunës në Restaurantin “Dijamant”;
 6. 16:00, Hapja e Panairit të vogël të Librit për Ditën e Çlirimit të Drenasit në Sheshin ‘’Fehmi dhe Xhevë Lladrovci’’;
 7. 16:00, Hapja e ekspozitës nga Shoqata e Piktorëve të Drenasit në sallen e kulturës ‘’Rifat Kukaj’’;
 8. 16:00, Përurimi i Palestrës së Qytetit me emrin e heroit të Kosovës Hysni Jetullahu;
 9. 16:30, Turnir sportiv në Hendboll për nderimin e dëshmorit Hysni Jetullahu në Palestrën e Qytetit në Drenas;
 10. 18:00, Koncert Festiv me rastin e shënimit të 19 vjetorit të Ditës së Çlirimit të Drenasit në sheshin Fehmi dhe Xhevë Lladrovci;
 11. 21:00, Finalja e Turnirit Tradicional Rasim Kiçina 2018 në Stadiumin Sintetik në Drenas;