Kështu dukej Ramiz Lladrovci kur ishte mërgimtar e i ri

Kryetari aktual i Drenasit, Ramiz Lladrovci është një emër mjaft i njohur për të gjithë.

Loading...

Ai para se të bëhej kryetar në Drenas ishte Ambasador i Kosovës në Tiranë, ndërsa një pjesë të jetës e ka kaluar edhe në Gjermani.

Në një fotografi të siguruar nga Magazina.al, Lladrovci shihe në kohën kur ishte më i ri se sot.

Ai në këtë foto shihet pranë fëmijëve të tij, 3 djemve dhe vajzës së tij.