Kërcënohet me vdekje aktorja që u paraqit në rolin e Melania Trumpit

Melanie Marden ka treguar për TMZ që jeta e saj është vënë në rrezik prej se ka marrë pjesë në videon e reperit I.T.

Ajo luan rolin e zonjës së parë, Melania Trump në një video, ku është vallëzuese erotike e reperit T.I.

Edhe pse ajo nuk pendohet për asgjë, ka thënë që nuk i besohet se si njerëzit i marrin videot artistike kaq seriozisht, sa të kërcënojnë një aktore që veçse po mundohet të sigurojë jetesën dhe të ketë sukses.