Këngëtarja kosovare në seancën gjyqësore ndaj Sami Lushtakut (Foto)

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës po mbahet seanca gjyqësore ndaj Sami Lushtakut për arratisje nga QKUK-ja në maj të vitit 2014.

Loading...

Në këtë seancë e pranishme ishte edhe këngëtarja e famshme kosovare, Adea Pula e cila ka të kryer Fakultetin Juridik dhe mendohet se kishte ardhur në këtë seancë për të bërë praktikën, shkruan Arbresh.info.

Seanca e sotme është shtyrë për shkak të mungesës së njërës nga të akuzuarit.