Mbrëmjen e sotme në Xing me Ermalin ishte i ftuar këngëtari i njohur Bujar Qamili. Ai nuk ka nguruar të rrëfejë më shumë mbi jetën dhe profesionin e tij, duke lënë kështu edhe disa batuta.

Mirëpo, ka qenë një pyetje e Kejvinës ajo që ka shkaktuar të qeshura pafund në sallë.

Kejvina e pyeti:

Je i njohur si rockstar i muzikës popullore, po në shtrat si jeni ju?”

Ai u shpreh:

Për Zotin o Kejvina tjerët që kanë ardhur me mua, s’janë larguar më”

Kejvina ndërhyri dhe i tha këngëtarit se e keqkuptoi pasi ajo e pyeti se si e bën gjumin.